Z(w)anger

Reden voor dit feestje:

Er groeit een wondertje in mijn buik! 

Dus, alsjeblieft: 

%

korting!

geldig t/m 31 december 2021

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Betaal 300,- 150,-!

OF: 47,- 23,50!

Couponcode:

z(w)anger

“Ik heb genoten van de online audiosessie. Zo  alleen achter de computer, lukt het me beter mijn stem te laten horen en dat is fijn”

Antoinette

“Je stem is fijn en wat speel je er mooi gitaar bij, heel rustgevend. Wat ik ook heel fijn vond was de verhouding tussen praten en muziek. Ik kan mij voorstellen dat het voor sommige van mijn clienten een waardevolle aanvulling kan zijn op hun behandeling.”

Anneke, muziektherapeute

“Als ik even laag zit in energie, dan helpt zingen mij om weer kracht te vinden in mijzelf. Bij SingInsideOut mag ik naast die energieboost ook nog eens ervaren dat mijn stem er mag zijn, gehoord mag worden. Hoe fijn is het dat je het gevoel krijgt dat je jezelf mag laten zien en hierbij vrij bent om jezelf uit te dagen waar je wilt. Vanuit de ontspanning en het zelfvertrouwen dat ik krijg na zo’n sessie merk ik dat ik niet kan stoppen in het zingen de rest van de dag. Dankzij de fijne open en warme sfeer die Anna neerzet, kon ik mijzelf tot in de kern waarnemen en hier uiting aan geven via mijn stem. Dankjewel Anna voor deze fijne ervaring!”

Valerie

Account aanmaken

Accountgegevens
*
*
*
*
*
  Strength: Very Weak
  *
  *
  https://sio.annaliem.nl/algemenevoorwaarden/ https://sio.annaliem.nl/privacystatement/
  Betaalmethode
  Kies betaalmethode
  Coupon Code
  - Toegang. - De totale kosten in euro's.